top of page
Senjahopen høst 2016 Foto Stian A. Olsen (1).jpg
Senjahopen

I og med at Senjahopen sin ramsalte, forblåste og nautiske viserock for lengst har blitt en del av det nordnorske musikalske DNA-et, var det bare et tidsspørsmål før de dukka opp på plakaten til Kvaløyvågen. 
 

Og med et drøyt tiår på veien og sju album i kofferten er det ingen tvil om at det skal serveres musikalsk indrefilet av ypperste klasse. Her blir det nok rikelige mengder med både sjark, Ford Consul og bål i fjæra, ispedd underfundige livsanskuelser og vindskeiv bygderomantikk med duft av både fjæra og hjemmebrent. 
 

Men selv om Senjahopen sin katalog er fylt til randen av intens kjærlighet til Nord-Norge, så stopper de aldri opp og stirrer beundrende på midnattssola eller nordlyset. Her er det livene som leves på bakken som har hovedrollen, og da gjerne liv som det går an å kjenne seg igjen i, godt ispedd refrenger som er mer enn velegna til å synge i flokk og med utestemme. 
 

Så her er det bare å smette på seg gåbortskoene og ta turen «Over Heia», for nå har du sjansen til å bli del av «En Hælvettes Gjeng».
 

 > NÆRT OG EKTE I KVALØYVÅGEN!

bottom of page