top of page
AADNESEN

Gitarbasert og melodiøs rock? 
Absolutt - men mange som hører
Tromsø-bandet Aadnesen merker seg at her er det flere stilarter i den musikalske potten.  Denne variasjonen må du få med deg!

 

Bandet spiller låter av vokalist Nils Aadnesen.  Aadnesen kom fra Bergen til Tromsø i 1988 og har siden ikke sett seg tilbake.  I årenes løp har det vært danseband, trubadurjobber og cover-band, men nå er det eget materiale, presentert av Kristin Ytreberg (vokal), Roger Johns (trommer), Svein Halvorsen (bass), Leif Erik Nohr (keyboard) og Torbjørn Isaksen (gitar).  Her er det solid erfaring fra musikklivet i byen; fra SS 20 til Herrelaus Hund, fra Geir Bertheussens´s Delta Kings til Søstrene Andersen, fra Soul Session til Tromsø trekkspillklubb (!). Roger Johns er et internasjonalt kapittel for seg; blant annet USA-turné med Kirsty MacColl.

 

Kanskje har du hørt Aadnesen på Prelaten eller Bastard?  Men nyheten er at nå kommer Aadnesen med norske tekster, som gjerne tar for seg daglige situasjoner og følelser de fleste kan kjenne seg igjen i.  En sang om sjenanse?  En sang om dagen derpå på baderomsgulvet? En sang om en kjærlighetssyk labrador?  Aadnesen tar en musikalsk reise innom mangt og mye. 

Bli med på den!

 > NÆRT OG EKTE I KVALØYVÅGEN!

bottom of page